Belysning til butikken

Som butiksejer er der rigtigt mange ting at overveje i forhold til belysning. Du skal forsøge at skabe en god atmosfære både for kunder og for ansatte, men du skal også finde en belysning som hjælper med at få dine produkter til at fremstå bedst muligt. Afhængigt af hvad du søger og hvad som du skal have belyst, findes der mange forskellige løsninger. Du kan få hjælp af professionelle til at få lavet en tilpasset belysningsløsning, hvor der både er fokus på oven belysning, men også spots, butik displays og meget mere.

Den rigtige belysning og et gennemtænkt setup, som får dine produkter til at virke yderligere tiltalende, er gentagne gange bevist som en god investering. Du kan fx. få LED lys rundt på alle dine display hylder, som belyser dine produkter og giver dem en plads i butikken. Til trods for at du har været nødt til at sætte produktet helt henne i bagenden af butikken. Med det rigtige spot, ser den før let oversete hylde, meget mere indbydende ud og drager kunderne tættere.

Effektiv brug af belysning

Hvis du gerne vil have den mest effektive belysning overhovedet, er det vigtigt at have bygget sig et stabilt fundament. Et fundament som kan skræddersyes og ændres til præcist dit behov. Når vi snakker professionel belysning i butikken, er det derfor oplagt at få monteret skinner i loftet, hvor du kan styre spotlights og ændre lysets fald lige efter dit behov. Så sikrer du at du altid har den optimale belysning i butikken. Husk på at det er godt at have meget lys inde i bunden af butikken, da det virker mere indbydende for kunden. Man undviger som regel mørke steder og specielt i butikker, medmindre at det er gjort på en rigtig smart måde, som også giver mening for dine besøgende. Du kan finde hjælp til butiksbelysning og en lang række produkter på xcen.dk .

Lys som lokker

Der er altid nogle steder i butikken, hvor man har noget specielt som man gerne vil fremhæve. Det kan være nye produkter eller en speciel serie, som man ønsker at fremhæve eller sætte ekstra fokus på. Hvis ikke du har det allerede, så vælg dig et eller to specielle steder i butikken, hvor du kan fremhæve eksklusive varer eller lignende. Her kan du vælge at fremhæve dette sted endnu mere, ved at placere flere spotlights direkte ned på. Er der mere lys på disse områder eller scener, end der er i resten af butikken – så vil kundernes øjne blive draget imod det, helt naturligt. Et sådant område kan være en rigtig god måde at lokke kunderne i butikken på, ved at gøre det synligt udefra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *